Ja, hvad laver jeg?

Igennem mine mange år som grafiker har jeg sat alt muligt forskelligt op. Bl.a. opsætning af

 • Visitkort
 • Kuverter
 • Brevpapir
 • Etiketter
 • Roll-Ups
 • Beachflag
 • Flyers
 • Magasiner
 • Medlemsblade
 • Opsætning og layout af tryk til tøj og merchandise
 • Skilte

Jeg har gennem tiden lavet opsætning af rigtig mange ting og listen er slet ikke fyldestgørende, så spørg endelig, hvis I har brug for opsætning af noget andet.

Jeg har også sat rigtig mange bøger op gennem tiden. Både fagbøger, som skal overholde et eksisterende serie-layout, bøger som jeg har layoutet fra bunden af og sprogversionering af udenlandske bøger, som er blevet oversat til dansk.

Når jeg laver bøger (og når jeg laver andre ting) forsøger jeg altid at udnytte InDesigns mange muligheder for at gøre tingene nemmere, hurtigere og mere sikre. Jeg har en svaghed for at nørde i de mere “sjove” funktioner i InDesign, såsom Greph-søgning og andre finurligheder, som kan gøre livet lettere.

Jeg har også leveret e-pubs/e-bøger til det norske marked samt “bladre-filer” hvor jeg både kan levere filen og stå for hostning, så kunden får et link til at lægge på hjemmesiden.

Og jeg er sådan én, der ikke siger nej til en udfordring, så hvis I har en spændende/udfordrende ting der skal sættes op, så kontakt mig endelig. Så tager vi en snak om.